Jeroen leaves Amberjacks

Aan alle goede dingen komt een eind….

Na 3 jaar samen hard werken, een succesvol debuutalbum en vele mooie optredens, heeft Jeroen besloten zijn muzikale paden buiten Amberjacks te gaan bewandelen. Natuurlijk vinden wij dit erg jammer en we zullen hem zeker gaan missen. We willen Jeroen dan ook enorm bedanken voor het psychedelische gitaargeweld en creativiteit waarmee hij het Amberjacks-geluid tot grote hoogten wist te stuwen.

Het einde van een tijdperk betekent vanzelfsprekend het begin van een nieuw. Wij gaan op zoek naar een nieuwe gitarist die samen met ons de Amberjacks 2.0 periode ingaat – op weg naar een nieuw album en nieuwe shows. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!

—————————————–/ /——————————————

All good things come to an end…

With 3 years collaborating, a successful debut album and many great shows in our back pockets, Jeroen has decided to try his luck elsewhere. Of course we regret his decision and we will miss him. We wish to thank Jeroen for his psychedelic guitar violence and creativity, with which he helped to bring the Amberjacks sound to great heights.

The end of an era marks the beginning of a new one. We have started the search for a new axe man that will join us in the Amberjacks 2.0 period – the road to a new album and new shows. We will keep you posted!